The Congresses and ACCs—It All Comes Together

A Kongresszusok és az ACC-k... minden együtt van

Az L. Ron Hubbard által bejárt kutatási és fejlesztési ösvény minden egyes eleme együtt – lépésről lépésre haladva a felfedezések egymást követő állomásain át – páratlan mélységű megértést biztosít.

A kongresszusi előadások – L. Ron Hubbard legendás rendezvényei, ahol a legújabb nagy jelentőségű áttöréseit jelentette be minden szcientológusnak és a nagyközönségnek.

A haladó klinikai tanfolyami előadások – a kutatás és fejlesztés napról napra vezetett feljegyzései, L. Ron Hubbard részletekbe menő oktatásával és demonstrációival az auditorok számára a kongresszusokon bejelentett áttörések alkalmazásáról.

A professzionális tanfolyami előadások – L. Ron Hubbard professzionális tanfolyami előadásai képezték az auditorképesítő tanfolyamok gerincét, átfogóan tárgyalva a legújabb auditálási eljárásmódokat és processzeket.

A kongresszusi, ACC- és professzionális tanfolyami előadások időrendben történő tanulása jelenti a legmagasabb szintű képzést a Szcientológiában. Minden előrelépés egy újabb mérföldkő az Ember Emberre vonatkozó megértésében, és ez összességében a szellemi szabadsághoz és halhatatlansághoz vezető út.

L. Ron Hubbard előadásainak teljes könyvtára, amely most először hozzáférhető, olyan tananyagot jelent, amelyhez hasonló még nem létezett a történelem során.