About New Era Publications International ApS

A New Era Publicationsről, L. Ron Hubbard New York Times nemzetközi bestseller író műveinek kiadójáról

A New Era Publications International Dániában, Koppenhágában található, és L. Ron Hubbard könyveinek kiadója, aki az ismeretközlő és szépirodalmi kategóriában nemzetközileg elismert bestseller író.

A New Era nyomtatja és terjeszti L. Ron Hubbard kemény- és puhafedeles könyveit és egyéb anyagait Európa, az Egyesült Királyság, a Független Államok Közössége, India és a Közel-Kelet számára. A New Era testvérszervezete, a Los Angeles-i Bridge Publications egész Észak- és Dél-Amerikában, Afrikában, Ázsiában, Ausztráliában és Óceániában terjeszti L. Ron Hubbard könyveit.

A New Era Publicationst 1969-ben hozták létre, és negyven éves fennállása alatt javarészt Koppenhágában működött, a raktárai pedig Amagerben, Koppenhága külvárosában voltak. A New Era piaca új országokra is kiterjedt, ami gyakran igényelt alacsony példányszámú nyomtatási munkákat, így 2003-ban munkába állították az első digitális nyomdagépet.

2006-ban a Guinness Rekordok Könyve L. Ron Hubbardnak ítélte a legtöbb megjelent művel (1084) rendelkező író címét, és ő lett az az író is, akinek a könyveit a legtöbb nyelvre fordították le. Ennek megfelelően, hogy eleget tudjon tenni az L. Ron Hubbard művei iránti folyamatosan növekvő nemzetközi keresletnek, a New Era folyamatos növekedésen ment keresztül.

A New Era csak 2006 óta 600 százalékkal növelte meg a termelését. 2007 óta 5,2 millió könyvet és más kiadványt adott ki, ami L. Ron Hubbard 3246 művét foglalta magában.

A New Era ügyvezetői és munkatársai példa nélküli szervezeti terjeszkedéssel és technológiai fejlődéssel érték el ezt a termelés szintet. Miután a New Era kinőtte a koppenhágai munkaterületet, 2007-ben egy új létesítménybe költözött Smedelandba, Glostrup külvárosába.

Utána L. Ron Hubbard adminisztrációs elvein alapuló intenzív munkatársi képzéssel és kivitelezési programmal létrejött egy teljes mértékben áramvonalasított, hatékony működési rendszer, amely a termelési kapacitást a valaha volt legmagasabb tartományba juttatta. Ezzel párhuzamosan a New Era könyvnyomtatási berendezései a legmodernebb technológiát alkalmazó, digitális nyomdagépekkel modernizálódtak, amelyeket negyven további gép egészít ki.

Sőt, L. Ron Hubbard kezdő Szcientológia és Dianetika könyveinek harminchat nyelvre való lefordításával – amelyek történelmi jelentőségű kiadására 2009-ben került sor – a New Era átalakította a működését, hogy még nagyobb termelési kapacitást valósíthasson meg. Olyan országok számára is nyomtat és kiad könyveket, ahol most van kibontakozóban az L. Ron Hubbard anyagai iránt igény – ilyen például a Cseh Köztársaság, Szlovákia, Litvánia, Törökország, Thaiföld, Korea, Kuvait, Egyiptom és Ukrajna. A New Era által kezelt kiadványok puszta mennyisége és sokfélesége azt tette szükségessé, hogy képes legyen bármilyen megrendelés igény szerinti legyártására – legyen szó kisebb, vagy egészen nagy mennyiségről –, ez pedig az új könyvnyomtatási technológiák segítségével valósult meg.

A korábban egyetlen nyomdahelyiséggel rendelkező New Era Publications egy minden igényt kielégítő, naprakész technológiát alkalmazó, digitális könyvnyomtató üzemmé nőtte ki magát, amelynél a nyomtatás, a könyvkötés és a szállításelőkészítés mind egy tető alatt vannak, és emiatt nemzetközileg úgy ismerik, mint a digitális nyomtatás területének egyik legkiemelkedőbb üzemét.

A könyvipar egyik olyan szakemberének szavaival élve, aki megismerkedett a New Era működésével és termelési szintjével, ez a szervezet „a világ egyik legmodernebb kiadóvállalata”.

A New Era a 21. század kiadói iparának élmezőnyébe került, és továbbra is igyekszik megfelelni a Dianetika és a Szcientológia megoldásai iránti folyamatosan növekvő nemzetközi igénynek, és példa nélküli mennyiségben állítja elő L. Ron Hubbard műveit számos ország számára.