Szakmai elismerések

A New Era Publications teljes mértékben digitális gyártási módszerekkel dolgozik, és számos európai nyomdai szakemberrel, valamint a világ vezető információtechnológiai, nyomdai és gyártási vállalataival működik együtt, hogy a lehető legkiválóbb minőséget és a lehető legnagyobb mennyiséget érje el a gyártás során. Ennek a csapatmunkának köszönhetően a New Era az alábbi vállalatoktól kapott hivatalos elismeréseket:

Hewlett Packard

A Hewlett Packard (vagy HP) egy 1935-ben alapított amerikai multinacionális cég, és a világ egyik legnagyobb információs technológiai irodagép gyártója. A HP a legkülönbözőbb digitális berendezések, így többek között digitális nyomtatók és képalkotó eszközök fejlesztésére és gyártására szakosodott. Nyilvántartják, hogy egy adott nyomdagépen hány lenyomat készült. Ez a nyilvántartás Európára és az egész világra kiterjed. A világrekordot megdöntő ügyfeleket elismerő oklevéllel jutalmazza mind a Hewlett Packard, mind a termékeit forgalmazó cég, a Visutech.

Xerox Corporation

A Xerox Corporationt 1906-ban alapították a New York állambeli Rochesterben, és szerepel az ötszáz legnagyobb vállalatot magába foglaló Fortune 500 listán. Ez a világméretű papíripari vállalat a digitális nyomdagépek színes választékát gyártja és forgalmazza. A New Era Publications a fekete-fehér nyomtatáshoz a Xerox Docuprint 1050-es, folyamatos adagolású nyomdai rendszert alkalmazza. A Xerox oklevelekkel ismeri el az általa gyártott berendezésekkel kimagasló teljesítményt elérő ügyfeleit.