L. Ron Hubbard, a New York Times és nemzetközi bestseller író műveinek kiadója

Az aberráció és kezelése

Az aberráció és kezelése

Az aberráció és kezelése

Semmivé teszi az emberek legfényesebb reményeit, családokat tesz tönkre, káoszt okoz a szervezetekben, és egész nemzeteket dönt zűrzavarba. Mi az a rosszindulatú csíra, amely az emberi elmében szökken szárba, és nemcsak az „ésszerű gondolkodásban” akadályozza az embereket, hanem irracionális viselkedésre is kényszeríti őket? A pusztítás kórokozójának megtalálásával, amely oly sokáig rejtve maradt az elmében, az egyének, a csoportok, a nemzetek, sőt maga a civilizáció is megszabadítható az aberráció keserves következményeitől.

Tovább
vásárlás
5200 Ft
Ingyenes szállítás Jelenleg ingyenes szállításra alkalmas.
Raktáron Szállítás 24 órán belül
Formátum: CD
Előadások: 1

Videók

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_abberation_title

További adatok – Az aberráció és kezelése

Most elmondom nektek, mi az aberráció. Aberráció. Pontosan azt jelenti, amit mond. Aberráció. Azt jelenti, hogy valami nem halad egyenesen. Ez alapvetően egy optikai kifejezés (az aberráció), ami átkerült az elme területére. – L. Ron Hubbard

Semmivé teszi az emberek legfényesebb reményeit, családokat tesz tönkre, káoszt okoz a szervezetekben, és egész nemzeteket dönt zűrzavarba.

Mi az a rosszindulatú csíra, amely az emberi elmében szökken szárba, és nemcsak az „ésszerű gondolkodásban” akadályozza az embereket, hanem irracionális viselkedésre is kényszeríti őket? Az Ember sok ezer éves kudarca az aberráció okának megtalálásában mérhetetlen áldozatokat követelt személyes boldogtalanság és tönkrement életek formájában.

Ha viszont megtalálnánk a választ, határtalan távlatok nyílnának meg előttünk. Az emberek elérhetnék mindazt a tartós sikert, amelyre vágynak. A családok egységbe forrnának, és erősek lennének. A csoportok és szervezetek a siker új szintjeit érnék el. A nemzetek virágoznának, felismerve, hogy többé nincs szükségük erőszakra és háborúra nézeteltéréseik megoldásához. Sőt, még az Ember testvérisége is szép álomból a valóság szintjére emelkedhetne.

Tehát, a pusztítás kórokozójának megtalálásával, amely oly sokáig rejtve maradt az emberi elmében, íme a tudás, amellyel ténylegesen elérhetjük ezeket a célokat. Az egyének, a csoportok, a nemzetek, sőt maga a civilizáció is megszabadítható az aberráció keserves következményeitől. A megoldás a korábban ismeretlen mentális képmás felfedezésében rejlik, és annak köszönhetően, hogy mindez feltárult, mindenki előtt egy jobb világ nyílik meg.

« The Classics