L. Ron Hubbard, a New York Times és nemzetközi bestseller író műveinek kiadója

A tudatosság tudatossága

A tudatosság tudatossága

A tudatosság tudatossága

Nincs hullámhossza, nincs térbeli elhelyezkedése vagy időbeli helyzete. Ez az, amire L.  Ron Hubbard úgy hivatkozik, hogy az „elsődleges felfedezés az emberiség területén”, és ennek elkülönítése, valamint azonosítása adta meg végül a válaszokat az élet egészére. És ahogy L. Ron Hubbard részletesen beszámol potenciális lehetőségeiről, a tudatosság tudatosságának egysége világosan elkülönül a tömegtől, jelentéstől és mobilitástól, hogy ott tündököljön teljes fényében, mint minden bánat, boldogság, jóság, posztulátum és cél kizárólagos forrása.

Tovább
vásárlás
5200 Ft
Ingyenes szállítás Jelenleg ingyenes szállításra alkalmas.
Raktáron Szállítás 24 órán belül
Formátum: CD
Előadások: 1

További adatok – A tudatosság tudatossága

Ahol képesség van, ott van élet. Ahol tér, energia, tömeg van... Nem érdekel, hogy milyenfajta energia. Az engramokban található energia. A mentális képekben található energia. A visióitokban található terek vagy azok hiánya. Bármikor, amikor van bármennyi bármilyenfajta mennyiség, akkor lefelé léptünk az élet szintjétől. Csak így. És ez működik. Ez működik a processzingben, nagyszerűen működik. – L. Ron Hubbard

Nincs hullámhossza, nincs térbeli elhelyezkedése vagy időbeli helyzete. Ez az, amire L. Ron Hubbard úgy hivatkozik, hogy az „elsődleges felfedezés az emberiség területén”, és ennek elkülönítése, valamint azonosítása adta meg végül a válaszokat az élet egészére.

Ez a tudatosság tudatosságának egysége.

Itt van a kapcsolata az anyaggal, energiával, térrel és idővel. Ezek a felfedezések nemcsak túlmutatnak a fizikai tudományok hatáskörén, hanem megkérdőjelezik – sőt, leleplezik – a tudomány legdédelgetettebb mítoszait a fizikai univerzummal kapcsolatban. És ahogy L. Ron Hubbard részletesen beszámol potenciális lehetőségeiről, a tudatosság tudatosságának egysége világosan elkülönül a tömegtől, jelentéstől és mobilitástól, hogy ott tündököljön teljes fényében minden bánat, boldogság, jóság, posztulátum és cél kizárólagos forrásaként.

Íme tehát egy lény eredetének, természetének és hatókörének leírása.

« The Classic Lectures for Veteran Scientologists