L. Ron Hubbard, a New York Times és nemzetközi bestseller író műveinek kiadója

A fizikai univerzum meghódítása

A fizikai univerzum meghódítása

A fizikai univerzum meghódítása

Az életre és az Emberre vonatkozó válaszok után kutató, egész életen át tartó küldetése során L. Ron Hubbard felfedezte, hogy minden életformát egyetlen parancs hajt előre: Túlélni! Mégis maradtak kérdések. Pontosan mi az élet, és hogyan éri el azt a célját, hogy túléljen? Ebben az előadásban felfedi, hogy az élet energia, olyan energia, amely teljesen különálló a fizikai univerzumtól. E tudás birtokában az ember győzelemmé változtathatja vereségeit, építhet ezekre a győzelmekre, és összefoglalva: visszanyerheti azt a lelkesedést, amely a tartós siker kulcsa.

Tovább
vásárlás
5200 Ft
Ingyenes szállítás Jelenleg ingyenes szállításra alkalmas.
Raktáron Szállítás 24 órán belül
Formátum: CD
Előadások: 1

Videók

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_conquest_title

További adatok – A fizikai univerzum meghódítása

Az élet azzal foglalkozik, hogy megszerzi, elpusztítja, teremti stb. stb. az anyagot, energiát, teret és időt. Más szóval, az élet egy előrehaladó hódítást végez. – L. Ron Hubbard

Az életre és az Emberre vonatkozó válaszok után kutató, egész életen át tartó küldetése során L. Ron Hubbard felfedezte, hogy minden életformát a legalacsonyabbtól a legmagasabbig egyetlen parancs hajt előre: Túlélni!

Mégis maradtak kérdések. Pontosan mi az élet, és hogyan éri el azt a célját, hogy túléljen? Pusztán eleven anyag lenne? Vagy emellett tartalmaz valamilyen más minőséget is?

Így L. Ron Hubbard nekilátott, hogy elkülönítse és azonosítsa magának az életnek a lényegét. És sikeresen elérve ezt a célt, nemcsak azt az illékony valamit fedezte fel, amely minden életformát megelevenít, hanem elérkezett az emberi tapasztalat végtelenül változatos jelenségeinek magyarázatához is – a betegségek „megmagyarázhatatlan” felbukkanásától addig, hogy az egykor célokkal és reményekkel teli egyének életük végére miért győzetnek le, és veszítik el illúzióikat.

Ebben az előadásban L. Ron Hubbard felfedi, hogy az élet energia, olyan energia, amely teljesen különálló a fizikai univerzumtól. Mi több, itt arra is megtalálhatjuk a választ, hogy az élet hogyan tesz kísérletet az anyag, energia, tér és idő meghódítására.

Arra pedig, hogy ezek a felfedezések mit jelentenek az egyén mindennapi életében, a válasz az, hogy mindent. Mert nem számít az egyén foglalkozása, vagy hogy mit csinál az életben, itt megtaláljuk mind az anatómiáját, mind a következményeit a fizikai univerzummal fennálló elkerülhetetlen kölcsönhatásának. És e tudás birtokában az ember győzelemmé változtathatja vereségeit, építhet ezekre a győzelmekre, és összefoglalva: visszanyerheti azt az energiát és lelkesedést, amely a tartós siker kulcsa.

« The Classics