L. Ron Hubbard, a New York Times és nemzetközi bestseller író műveinek kiadója

A hisztéria kontrollja

A hisztéria kontrollja

A hisztéria kontrollja

Az első atomfegyverek bevetése óta az emberek mindenütt együtt éltek azzal a lehetőséggel, hogy minden, ami a szívükhöz közel áll, elpusztulhat. Sokak számára az egyetlen védekezés a remény marad, hogy ez soha nem fog bekövetkezni. Mégis, ahogy emelkedik azoknak az országoknak a száma, amelyek atomfegyver birtokában vannak, a cselekvés sokkal erősebb gátló tényezőnek bizonyulhat, mint a remény. E rendkívül sürgős üzenetében L. Ron Hubbard bemutatja, hogy hogyan lehet megoldani a problémát.

Tovább
vásárlás
5200 Ft
Ingyenes szállítás Jelenleg ingyenes szállításra alkalmas.
Raktáron Szállítás 24 órán belül
Formátum: CD
Előadások: 1

Videók

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_hysteria_title

További adatok – A hisztéria kontrollja

Az ember lehet civilizáltabb, boldogabb, fejlődésre képesebb, mint amilyen volt, és a mi technológiánkkal el lehet érni ezt nála. – L. Ron Hubbard

Az első atomfegyverek bevetése óta az emberiség a Föld minden pontján együtt él azzal az eshetőséggel, hogy minden, ami fontos – az élet, a család, a karrier, sőt még az emberi faj maga is – néhány pillanatnyi tomboló pusztítás áldozatává válhat. Az ilyen következmények oly mértékben lehengerlőnek tűnhetnek, hogy sokak számára az egyetlen védekezés a remény marad, hogy ez soha nem fog bekövetkezni.

Mégis, ahogy emelkedik azoknak az országoknak a száma, amelyek atomfegyver birtokában vannak, és a hasadóanyagokat tevékenyen adják-veszik a nemzetközi feketepiacon, a cselekvés sokkal erősebb gátló tényezőnek bizonyulhat, mint a remény. Az ilyen cselekvésnek – hogy hatékony lehessen – a veszély valódi forrását kell megcéloznia. Vajon e forrás a modern fegyverek félelmetes pusztító ereje? A kontinenseket alattomosan elárasztó sugárzás káros hatása? Vagy lehet, hogy a tényleges ok valahol máshol keresendő?

Ebben a cselekvésre sarkalló üzenetben L. Ron Hubbard nemcsak megválaszolja ezeket a kérdéseket, de azt is megmutatja, hogyan lehet ezt a helyzetet a gyökerét megcélozva megoldani. Ugyanis az alapvető veszély nem magukban a fegyverekben rejlik, hanem a barbárságban, amely arra késztetné az embereket, hogy társaik ellen vessék be őket. Azzal a céllal, hogy nemcsak a stabilitás fenntartásában, de a valódi ellenségek – a betegségek, az elemek és az Ember saját ésszerűtlenségei – legyőzésében is segítsen az egyéneknek és a kormányoknak egyaránt, L. Ron Hubbard lefektetett egy mindenki számára létfontosságú humanitárius programot. Széles körben alkalmazva ezt, az Embert a megértés olyan magasságaiba emelhetjük, amely elegendő ahhoz, hogy az emberek ne csak a háború és a háborútól való félelem béklyói nélkül élhessék életüket, hanem még annak lehetőségétől is mentesen, hogy valaha újabb háború törhet ki.

« The Classics