L. Ron Hubbard, a New York Times és nemzetközi bestseller író műveinek kiadója

A szervezet meghatározása

A szervezet meghatározása

A szervezet meghatározása

Az L. Ron Hubbard szervezési technológia igazi alapja egyben a szervezetek első tényleges technológiája is. Átfogóan részletezi a tárgyat teljes egészében szabályozó alapvető törvényeket és stabil adatokat, és megmutatja, hogyan lehet alkalmazni ezeket. Bár e törvények részét képezik az univerzum alapstruktúrájának, ismeretlenek maradtak egészen addig, amíg a Szcientológiában meg nem születtek az életről szóló alapvető felfedezések. Íme tehát a szervezés technológiája, és ezzel együtt egy esély egy teljesen új világ megteremtésére.

Tovább
vásárlás
5200 Ft
Ingyenes szállítás Jelenleg ingyenes szállításra alkalmas.
Raktáron Szállítás 24 órán belül
Formátum: CD
Előadások: 1

További adatok – A szervezet meghatározása

A szervezet sohasem tesz semmit. Soha. A szervezet nem tud megsebesülni. Nem tud vérezni. Nem tud gondolkodni. Nem tud cselekedni. A szervezet egy posztulált cél, amelyhez ott vannak a kommunikációs terminálok és a kommunikációs vonalak, és ez a szervezet egésze. – L. Ron Hubbard

1950-ben, ahogy a Dianetika óriási népszerűsége egyre növekvő igényt teremtett az auditálásra és a képzésre, néhányan az Egyesült Államok legjobb üzleti elméi közül színre léptek, hogy életre hívják az első Alapítványt. Mindegyikük profi volt a saját területén, szakértelmüket nagy nyomás alatt, versengő környezetben tesztelték. Mégis, sokrétű tapasztalataik dacára, ezeknek az embereknek az egyesített szakértelme is teljesen elégtelennek bizonyult a Dianetika iránti ugrásszerűen megnövekedett érdeklődés kielégítésére.

A következő hat évben, ahogy L. Ron Hubbard elmondja, rájött, hogy a szervezés terén önmagukat szakértőnek kikiáltók egyetlen nagy teljesítményt könyvelhettek el maguknak: sikeresen lelepleztek egy tátongó űrt az Emberiség tudásában. Mivel azonkívül, hogy létezett egy olyan szó, hogy „szervezet”, szó szerint semmit nem tudtak a tárgyról. Ennek eredményeként a szervezetek az idők során arról voltak híresek, hogy az egyének doingnessének előmozdítása helyett inkább akadályozták azt. Az, hogy az Ember szervezetei egyáltalán fennmaradtak, csak néhány elkötelezett és kétségbeesett ügyvezető kezdeményezőképességének és kemény munkájának volt köszönhető, akik a csúcsról irányítottak. A szervezetek és a rájuk épülő civilizációk összeomlásának története ismétlődött visszatérően korokon át.

Így az L. Ron Hubbard szervezési technológia igazi alapja egyben a szervezetek első tényleges technológiája is. Megszabadulva az évszázadok alatt felhalmozódott önkényességektől és hazugságoktól, Ron átfogóan részletezi a tárgyat teljes egészében szabályozó alapvető törvényeket és stabil adatokat, és megmutatja, hogyan lehet alkalmazni ezeket. Bár e törvények részét képezik az univerzum alapstruktúrájának, ismeretlenek maradtak egészen addig, amíg a Szcientológiában meg nem születtek az életről és az élőségről szóló alapvető felfedezések.

Íme tehát a szervezés technológiája, és ezzel együtt egy esély valami még ennél is nagyobb dolog elérésére. Ugyanis, amit e technológia alkalmazása lehetővé tesz egyének, csoportok, nemzetek és egész civilizációk számára, az egy teljesen új világ.

« The Classic Lectures for Veteran Scientologists