L. Ron Hubbard, a New York Times és nemzetközi bestseller író műveinek kiadója

Dianetika 55!

Dianetika 55!

Dianetika 55!

Az eddigi jelentős felfedezések nyomán napvilágra került az a tényező, amely létfontosságú az összes auditálási típus sikeréhez. L. Ron Hubbard szavaival: „A kommunikáció ma olyan fontos a Dianetikában és a Szcientológiában (ahogy mindig is volt a teljes időnyomon), hogy azt lehetne mondani, hogy ha kommunikációba hoznánk egy precleart, azzal helyre is hoznánk.” És ez a könyv bemutatja a tökéletes kommunikáció pontos, ám eddig ismeretlen anatómiáját és formuláit. A kommunikációs ciklus varázsa jelenti az auditálás alapját, valamint annak elsődleges okát, hogy az auditálás miért működik. Ezek az áttörések új távlatokat nyitottak meg az alkalmazás területén — olyan hatalmas felfedezésekkel, hogy L. Ron Hubbard a Dianetika 55!-öt a Dianetika Második könyvének nevezte.

Tovább
vásárlás
10000 Ft
Ingyenes szállítás Jelenleg ingyenes szállításra alkalmas.
Raktáron Szállítás 24 órán belül
Formátum: Hangoskönyv CD-n (Rövidítetlen)
lemez: 5

További formátumok

Keményfedeles 10000 Ft Nagyobb megjelenítés

További adatok – Dianetika 55!

Mi a Tudás? Mi az Igazság? És mi a Titok? Ha ön tudná a választ, mindent megértene. Szerencsére ezek a rendelkezésére állnak. Ugyanis az Axiómák rendszerbe foglalásával, valamint az exteriorizációhoz és az Operatív Thetánhoz vezető úttal L. Ron Hubbard ezt teljes mértékben biztosította a Szcientológia auditorok kézikönyvében – ez Az emberi képesség megteremtése. Ezek közül a vívmányok közül minden más fölé emelkedik egy tényező: a Kommunikáció. Ez a szó nem kevesebbet foglal magában, mint a „varázsformulát”, amely végigvisz a kivezető úton, és új irányt szab az auditálásnak minden szinten. Éppen ezért L. Ron Hubbard visszatért az Első könyvhöz, és a benne tárgyalt problémák keretein belül maradva a leghaladóbb felfedezéseket alkalmazta a megoldásukra. Itt van tehát a Dianetika Második könyve, amely ugyanakkor a Dianetika és a Szcientológia nagy horderejű, egységes egésszé történő egyesítése – ez a Kommunikáció teljes kézikönyve:

  • Teljes leírás a tudatosság tudatosságának egységéről – ez először az Első könyvben jelent meg, most pedig az exterior képesség nézőpontjából láthatjuk.
  • Minden auditálás és az élet új megközelítése – a hangsúly a képesség növelésén van, nem pedig a képességhiány megszüntetésén.
  • Az ARK-háromszög legteljesebb leírása – olyan formában feltárva, amely nem más, mint egy matematikai formula bármely kérdésnek, bármely problémának és magának az életnek a megoldására.
  • A „Titok” és megoldása – amely felfedi minden csapdában levés forrását, másfelől pedig kezünkbe adja a kulcsot, amely megnyit minden korlátot.
  • A Kommunikációs formula – amely tartalmazza a kommunikációs ciklus anatómiáját és alkotórészeit, és amely, ha használják, nem más, mint egy egyetemes oldószer.
  • A kétirányú kommunikációs ciklus – amely döntő fontosságú minden auditálási sikerhez, és… még fontosabb az élethez.
  • Mindez, és még sok más – mi a fizikai univerzum „örökké”-sége, és milyen alattomos szerephez jut a „csend”, amely leragasztja az illetőt az időnyomon; továbbá mi a „kommunikációs késés” anatómiája, és melyik az az egyedülálló processz, amely megteremti az „Egycsapásra-Clear”-t.

Összefoglalva, íme a könyv, amely nemcsak az auditálásnak, hanem gyakorlatilag magának a teljes szabadságnak a nélkülözhetetlen eleme.

« Audiobooks