L. Ron Hubbard, a New York Times és nemzetközi bestseller író műveinek kiadója

Az öt létállapot

Az öt létállapot

Az öt létállapot

L. Ron Hubbard az állapotok elkülönítése és azonosítása közben felfedezte az eszközöket arra, hogy a „sorsot” örökre el lehessen távolítani az Ember pályájáról. Az út ehhez az állapotformulák teljes alkalmazásán keresztül vezet: ezek a Válság, a Normál, a Bőség, a Hatalomváltás és a Hatalom. Ebben a fordulópontot jelentő előadásban Ron feltárja, hogy miért jelentik az állapotok és azok formulái nem csak ennek az univerzumnak az esszenciáját, hanem magának a túlélésnek a lényegét, ugyanis a helyes képlet ugyanilyen elkerülhetetlenül vezet terjeszkedéshez és végül a Hatalom állapotához. És ez a túlélés.

Tovább
vásárlás
5200 Ft
Ingyenes szállítás Jelenleg ingyenes szállításra alkalmas.
Raktáron Szállítás 24 órán belül
Formátum: CD
Előadások: 1

További adatok – Az öt létállapot

Nem létezhet olyan állapot ebben az univerzumban, ahol nincs növekedés, és nincs csökkenés. Azaz egy teljesen stabil állapot – ilyen széltében-hosszában sehol nincs ebben az univerzumban. Nincs semmi, ami mindig ugyanaz maradna. – L. Ron Hubbard

Érvényességük mind a MEST-re, mind az életre nézve egyetemes, ám ismeretlen és emiatt láthatatlan befolyásukat sokáig a sors szeszélyének tulajdonították. Valóban, egyének buktak el, szervezetek omlottak össze, birodalmak sorvadtak el, és civilizációk váltak semmivé – mind annak a tudásnak a hiánya miatt, amelyet L. Ron Hubbard e mérföldkő jelentőségű előadása tartalmaz, lerántva a leplet az állapotok és formuláik felfedezéséről.

A kutatásnak ugyanazon ösvényéből kiemelkedve, amely a Fokozati táblát és a Clearhez vezető utat is létrehozta, az állapotok azok a természeti törvények, amelyek minden dolog létezését irányítják, az atomoktól a galaxisokig, az algáktól az Emberig. De míg a MEST e törvények okozata, az életnek megvan a képessége arra, hogy előnyt kovácsoljon ezekből. Ugyanis L. Ron Hubbard az állapotok elkülönítése és azonosítása közben felfedezte az eszközöket arra, hogy a „sorsot” örökre el lehessen távolítani az Ember pályájáról. Az út ehhez az állapotformulák teljes alkalmazásán keresztül vezet, amelyek közül mindegyik egy meghatározott állapotra vonatkozik. Ezek a Válság, a Normál, a Bőség, a Hatalomváltás és a Hatalom.

Ebben a rendkívüli jelentőségű előadásban L. Ron Hubbard részletezi ezeknek a korábban nem ismert állapotoknak az összetevőit csakúgy, mint a hozzájuk tartozó formulák alkalmazását. És – ahogyan azt elmondja – ezek nemcsak ennek az univerzumnak az igazi építőanyagát jelentik, de magának a túlélésnek a leglényegesebb részei is. Ugyanis, míg a rossz képlet alkalmazása elkerülhetetlenül az egyén vagy a csoport zsugorodásához vezet, a helyes képlet ugyanilyen elkerülhetetlenül vezet terjeszkedéshez és végül a Hatalom állapotához. És ez a túlélés.

« The Classic Lectures for Veteran Scientologists