L. Ron Hubbard, a New York Times és nemzetközi bestseller író műveinek kiadója

A szabad lény

A szabad lény

A szabad lény

Legendás történet, páratlan kaland... Íme a szabad lény legendája – milyen hibákat követett el, miért követte el őket, és hogyan vezettek azok végül a legyőzéséhez. De elkezdődött a szabadság egy új ciklusa. A thetánok hosszú, hosszú hanyatlás után végre helyre tudják állítani az erejüket és képességeiket. De marad egy kérdés: hogyan kerülhetjük el, hogy a jövőben csapdába essünk, hogy továbbra is hatalmasak és szabadok maradhassunk? Az OT-k most már nem csak néhány billiárd évig maradnak OT-k, hanem a győzedelmes örökkévalóságig.

Tovább
vásárlás
5200 Ft
Ingyenes szállítás Jelenleg ingyenes szállításra alkalmas.
Raktáron Szállítás 24 órán belül
Formátum: CD
Előadások: 1

További adatok – A szabad lény

Soha nem lesztek... soha nem lesztek olyanok, mint amilyenek voltatok. Nem tudtok olyanok lenni, mint voltatok, mivel most már tapasztalt ti vagytok. Ó, igen, képesek vagytok olyan erősek lenni, mint valaha voltatok, de nem hiszem, hogy valaha is képesek lennétek ismét olyan ostobák lenni. – L. Ron Hubbard

Legendás történet, egy páratlan kaland – az előadás, amelynek aligha van szüksége bemutatásra, hiszen L. Ron Hubbard legendás elbeszélése arról, hogy a lényeket hogyan ejtették csapdába, a saját történetünk.

Íme a nem mindennapi igazság arról a hosszú háborúról, amely a thetánok és a hústesttársadalmak között folyt – egy háborúról, amelyben a határtalan erő kevésnek bizonyult a csalárdsággal és árulással szemben. Korszakokon és galaxisokon keresztül vívták, thétacsapdák, űrjárművek jellemezték, valamint bolygók megsemmisítése és az űropera minden formája. De mindenekelőtt ez a szabad lény históriája – a hibák, amelyeket elkövetett, hogy miért követte el őket, és hogy ezek hogyan vezettek végső bukásához. És noha ez a monumentális, teljes időnyomos dráma már véget ért, a következményei továbbra is meghatározzák a Föld sorsát.

Mostantól kezdve az univerzum változni fog, mivel a szabadság új ciklusa vette kezdetét. A thetánok hosszú, hosszú hanyatlás után végre helyre tudják állítani az erejüket és képességeiket. De marad egy kérdés: hogyan kell a múlt tévedéseit elkerülni, megelőzve a jövő csapdáit, és továbbra is hatalmasnak és szabadnak maradni?

A válasz itt található. Az OT-k most már nem csak néhány billiárd évig maradnak OT-k, hanem a győzedelmes örökkévalóságig.

« The Classic Lectures for Veteran Scientologists