L. Ron Hubbard, a New York Times és nemzetközi bestseller író műveinek kiadója

A Szcientológia és a nyugati civilizáció jövője

A Szcientológia és a nyugati civilizáció jövője

A Szcientológia és a nyugati civilizáció jövője

A Nyugati civilizáció túlélése kétséges. Az igazi veszély inkább az Embert fenyegető egyetlen dolog igazi jellegében rejtőzik: az egyéni aberrációban. Csak egy olyan szervezet képes eltávolítani az egyén elméjéből az évezredek óta halmozódó, háborút, bűnözést és ésszerűtlenséget okozó töltést, amely rendelkezik az ahhoz szükséges technológiával, hogy konfrontálja és kezelje az egyént. Íme L. Ron Hubbard klasszikus előadása arról, hogy miért tudják és kötelesek a szcientológusok megváltoztatni a nyugati civilizáció sorsát, és ezáltal a Földét.

Tovább
vásárlás
5200 Ft
Ingyenes szállítás Jelenleg ingyenes szállításra alkalmas.
Raktáron Szállítás 24 órán belül
Formátum: CD
Előadások: 1

További adatok – A Szcientológia és a nyugati civilizáció jövője

Soha nem könnyű tartani a frontot egy civilizációnak, és lehetetlen úgy újat építeni, hogy közben a régi darabokra törik! Ezt még soha nem tették meg ezelőtt, de most meg kell tenni, ha bármit is előrefelé akarunk vinni ezzel kapcsolatban. És most nem vagyok drámai. Valójában úgy gondolom, a legfantasztikusabb alábecsléssel élek, amit bármikor is emelvényről kijelentettem. – L. Ron Hubbard

A nyugati civilizáció túlélése veszélyben van. Óriási erejű fegyverekkel és olyan technológiával felszerelkezve, amely magasabb szintű bárminél, amit az írott történelem során valaha is feljegyeztek, úgy tűnik, a Nyugat korábban soha nem látott előnyöket élvez. Törvénykönyvei szabályok millióival vannak tele. Komoly és elkötelezett csoportok dolgoznak problémái megoldásán. És bárhová nézünk, jó szándékú emberek dolgoznak azon, hogy működésben tartsák a dolgokat.

Mégis, mindezen erőforrások megléte ellenére, a nyugati civilizáció túlélése kétséges. A leghalálosabb fenyegetés nem a megrögzött bűnözőktől, ellenséges nemzetektől vagy szemben álló ideológiákból származik. Az igazi veszély inkább az Embert fenyegető egyetlen dolog igazi jellegében rejtőzik: az egyéni aberrációban.

Csak egy olyan szervezet képes eltávolítani az egyén elméjéből az évezredek óta halmozódó töltést, amely háborút, bűnözést és ésszerűtlenséget okoz, amely rendelkezik az ahhoz szükséges technológiával, hogy konfrontálja és kezelje az egyént. És csak egy ilyen technológia létezik.

Íme L. Ron Hubbard klasszikus tájékoztatója arról, hogy miért képesek és kötelesek az együtt dolgozó szcientológusok megváltoztatni a nyugati civilizáció – és így a Föld – haladásának irányát.

« The Classic Lectures for Veteran Scientologists