L. Ron Hubbard, a New York Times és nemzetközi bestseller író műveinek kiadója

Játszmák

Játszmák

Játszmák

Mi az élet? Ez volt az a központi kérdés, amelyet L. Ron Hubbard feltett, amikor elhatározta, hogy megfejti az emberi létezés rejtélyét. Egészen megdöbbentő felfedezésre jutott – egy olyan felfedezésre, amely egy csapásra tisztázta az élet összes különféle jelenségét. Az élet egy játszma. Tehát nemcsak az a tudás található itt meg, amellyel saját magunk által választott játszmákat játszhatunk, meg is nyerve őket, hanem az is, hogy hogyan segíthetünk másoknak is jobb játszmákat játszani.

Tovább
vásárlás
5200 Ft
Ingyenes szállítás Jelenleg ingyenes szállításra alkalmas.
Raktáron Szállítás 24 órán belül
Formátum: CD
Előadások: 1

Videók

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_game_title

További adatok – Játszmák

Mi a játszma? A játszma egy olyan tevékenység, amelyben egy vagy több egyén vesz részt azért, hogy fenntartsa érdeklődését az életben folytatott kommunikáció iránt. – L. Ron Hubbard

Mi az élet?

Ez volt az a központi kérdés, amelyet L. Ron Hubbard feltett, amikor elhatározta, hogy megfejti az emberi létezés rejtélyét. A létezés összes elemének megvizsgálása után egészen megdöbbentő felfedezésre jutott – egy olyan felfedezésre, amely egy csapásra tisztázta az élet összes különféle jelenségét:

Az élet egy játszma.

Ebben az előadásban L. Ron Hubbard elmagyarázza, miért úgy a legkönnyebb megérteni az életet, ha egy játszmához hasonlítjuk. Ezután definiálja az élet előfeltételeit és állapotait is, megmutatva, hogy ezek a játszma szabályait követik. Hiszen függetlenül attól, hogy az egyén mit játszik, hogy hol és hogyan játssza a létezés játszmáit – és tekintet nélkül arra, hogy beleegyezett-e a játszma játszásába –, ezek a szabályok mindig ugyanazok maradnak. És mindazzal, amit felvázol, L. Ron Hubbard teljesen új megértést ad mindarról, amit az emberi viselkedés magában foglal. Tehát nemcsak az a tudás található itt meg, amellyel saját magunk által választott játszmákat játszhatunk, meg is nyerve őket, hanem az is, hogy hogyan segíthetünk másoknak is jobb játszmákat játszani.

« The Classics