L. Ron Hubbard, a New York Times és nemzetközi bestseller író műveinek kiadója

Preclearek kézikönyve

Preclearek kézikönyve

Preclearek kézikönyve

Íme az önprocesszing Tizenöt akciója az öndeterminizmus rehabilitálására alkalmazva, amelyek mellett megtalálható még számos olyan írás is, amelyek Az Ember ideális állapotának legkiterjedtebb leírását adják. Fedezzük fel, hogy miért válnak olyan szilárdan rögzültté a viselkedésminták; hogy látszólag miért nem lehet megtörni a szokásokat; hogy miért van a réges-régen hozott döntéseknek nagyobb hatalma a személy felett, mint a ma hozott döntéseknek; és hogy miért tartja a személy a jelenben a múlt negatív tapasztalatait. A Viselkedések táblázata mindezt világosan mutatja. Ez a táblázat egy mérföldkő jelentőségű felfedezés, amely kiegészíti Az emberi értékelés táblázatát, és leírja az ideális létállapotot, valamint az egyén viselkedését és reakcióit az életben. Az önprocesszing során a „Preclearek kézikönyvét” az „Önelemzéssel” együtt kell használni.

Tovább
vásárlás
10000 Ft
Ingyenes szállítás Jelenleg ingyenes szállításra alkalmas.
Raktáron Szállítás 24 órán belül
Formátum: Keményfedeles
oldalszám: 432

További formátumok

Munkafüzet 3400 Ft Nagyobb megjelenítés
Hangoskönyv CD-n 10000 Ft Nagyobb megjelenítés

Videók

Excerpt

Handbook For Preclears Audio Excerpt

További adatok – Preclearek kézikönyve

A Preclearek kézikönyve az a nevezetes önprocesszing-kézikönyv, amely az átmenetet jelenti a Dianetika tárgyából a Szcientológiába. Itt vannak azok az áttörések, amelyek fényt derítettek az ÉLETFOLYTONOSSÁG jelenségére – ez az a mechanizmus, amellyel minden egyén magára veszi az elhunytak vagy eltávozottak fogyatékosságait, míg végül már nem a saját életét éli. Ezenkívül itt vannak a megoldások arra, hogy hogyan szabaduljon meg „önmaga” azon részeitől, amelyek igazából nem tartoznak ÖNHÖZ. A könyv tartalmából:

  • Az Ember ideális állapotának legteljesebb leírását adó átfogó értekezések.
  • Az Ember céljai, és miért a fizikai univerzum meghódításán múlik a túlélése.
  • Az emberi elme, annak működése és alapvető célja.
  • A kontrollközpont – a tudatosság tudatosságának egysége” az elmében, és hogy ez miként OK a test és a környezet felett.
  • A viselkedések Hubbard-féle táblázata – az a mérföldkő jelentőségű felfedezés, amely kiegészíti Az emberi értékelés Hubbard-féle táblázatát, és magyarázatot ad az egyén reakcióira az életben.
  • Az önprocesszing Tizenöt akciója, amelyek az egyént OKOZATBÓL OKKÁ teszik – olyan erőteljes processzek, hogy ez a könyv ma úgy ismert, mint a csodák könyve.
  • És a Definíciók, Logikák és Axiómák, amelyek megadják a tudás tanulmányozásának valódi alapját, valamint az arra vonatkozó alapvető igazságokat, hogy mit tesz maga az élet.

Az önprocesszing során a „Preclearek kézikönyvét” az „Önelemzéssel” együtt kell használni.

« Basics Books