L. Ron Hubbard, a New York Times és nemzetközi bestseller író műveinek kiadója

Szcientológia: Az Ember története

Szcientológia: Az Ember története

Szcientológia: Az Ember története

Ebben a két éven át tartó kutatásban, amely ilyen felfedezésekben és fejlesztésekben eredményeződött, létfontosságú szerepe volt az első E-méternek, amely régóta feledésbe merült eseményeket, rejtett töltéseket volt képes nemcsak napvilágra hozni, de számos preclear ellenőrzése által a meglétüket újra és újra bizonyítani, és ezáltal megállapítani, milyen fő események találhatók meg az összes emberi lényben. Itt van az is, hogy melyek a thétalény képességei, valamint a MEST-lényekkel vívott konfliktusok kétségkívül elképesztően hosszú és szerteágazó története. Mivel a jövő még mindig bármit rejthetett, L. Ron Hubbard így tájékoztatta az auditorokat: „Nem adnám át ezeket az adatokat, ha nem lehetne őket könnyedén igazolni bármelyik preclearnél. És nem adnám át őket, ha nem lenne rájuk szükségetek.”

Tovább
vásárlás
8600 Ft
Ingyenes szállítás Jelenleg ingyenes szállításra alkalmas.
Raktáron Szállítás 24 órán belül
Formátum: Hangoskönyv CD-n (Rövidítetlen)
lemez: 3

További formátumok

Keményfedeles 8600 Ft Nagyobb megjelenítés

További adatok – Szcientológia: Az Ember története

„Ez egy hidegvérű és tényszerű beszámoló az elmúlt 76 billió évről.” Így vezette be L. Ron Hubbard a Szcientológia: Az Ember története című könyvet és a forradalmian új 88-as technikát, ismertetve az igazságot a teljes időnyomos tapasztalatokról, és azt, hogy auditálás során kizárólag a thetánt szólítjuk meg. Az első E-méter használatával feltárul a történelem, és megkapjuk a teljes időnyom fő eseményeinek körvonalát és leírását, amelyek az összes emberi lényben megtalálhatók:
  • A Genetikus entitás viszonya a Thétalényekhez.
  • Az auditálás célpontjai: a Sejtek sérülései, a Genetikus entitás, Beoltott entitások és a Thétalény.
  • A Genetikus vonalon található események története és leírása.
  • A Thétavonalon található események története és leírása.
  • Konkrét események a Thétavonalon: olyan események, amelyek felfedik az életek közötti terület igaz történetét, azt, hogy miért felejti el a lény, hogy már élt korábban, illetve az elektronika alattomos természetét a thetánok rabszolgaságba vetése során.
  • A Thétalény képességei, beleértve a MEST-lényekkel vívott konfliktusok kétségkívül elképesztően hosszú és szerteágazó történetét… és a még csak kibontakozóban lévő jövőt.
  • Összefoglalva: íme a múlt „teljes időnyoma” feltárva, és a szabadság szélesre tárt kapui az ön jövőbeli örökkévalósága felé.
« Audiobooks