L. Ron Hubbard, a New York Times és nemzetközi bestseller író műveinek kiadója

Hubbard Professzionális tanfolyami előadások

Hubbard Professzionális tanfolyami előadások

Hubbard Professzionális tanfolyami előadások

A gondolkodás alapjai bemutatja a témát a kezdők számára, és egyben az alapokat is összefoglalja minden szcientológus számára. Íme ezeknek az alapoknak a mélyreható leírása. Minden előadás félórás terjedelmű, és teljes tudást ad egy-egy alapvető Szcientológia felfedezésről, amelyek a következőket foglalják magukban: 1–10. Axiómák; a Kontroll anatómiája; a Problémák kezelése; az Elindítás, Megváltoztatás és Megállítás; a Zűrzavar és a Stabil Adatok; az Exteriorizáció; a Valenciák; és egyebek – amögöttük meghúzódó miért, az, hogy hogyan jöttek létre, és hogyan működnek. Mindezt a Szcientológus kódex foglalja össze, pontról pontra, valamint az, hogy hogyan lehet a kódexet arra használni, hogy valóban megteremtsünk egy új civilizációt. Tehát ezek azok az LRH-előadások, amelyek egy professzionális szcientológust hoznak létre – vagyis egy olyan személyt, aki az élet minden területén alkalmazni tudja ezt a tárgykört.

Tovább
vásárlás
60000 Ft
Ingyenes szállítás Jelenleg ingyenes szállításra alkalmas.
Raktáron Szállítás 24 órán belül
Formátum: CD
Előadások: 21

További adatok – Hubbard Professzionális tanfolyami előadások

Ha ti magatok hajlandóak vagyok új játszmát létrehozni a társadalmatokban vagy a közösségetekben, akkor annak a játszmának önmagában több tevékenységgel, több vonzerővel és több problémával kell rendelkeznie, hogy minden más olyan játszmát kiüssön, amelyet a közösség jelenleg játszik. És ha ez egy épeszű játszma, akkor lesz egy épeszű közösségetek. – L. Ron Hubbard

1956 vészterhes időszak volt: Kínában zavargások törtek ki, Magyarországon tömeges letartóztatások történtek. A világot széthúzás, ellenségeskedés, faji ellentétek jellemezték. Égető szükség volt a Szcientológia által elérhetővé tett válaszokra – nemcsak angolul, hanem a Föld összes nyelvén.

Így hát májusban L. Ron Hubbard merész vállalkozásba kezdett: elhatározta, hogy megírja a Szcientológia rövid, de velős összefoglalását, amely képes bárkit bevezetni a Szcientológiába, és ezáltal mindenki számára elérhetővé teszi azt – még azok számára is, akik nem részesültek ilyen irányú képzésben, és nem rendelkeznek korábbi tapasztalatokkal e téren.

E munka tetőpontja egy korszakalkotó könyv: Szcientológia: A gondolkodás alapjai. A Professzionális Auditor Bulletinekben „fordítói kiadás”-ként hivatkozva rá, L. Ron Hubbard úgy írta le, mint az első könyvet, amelyet a nem angol nyelvekre le kell fordítani, meghatározva minden kifejezést és alapelvet. Így ez a könyv lett a Szcientológia „Első könyve”.

Most, hogy már kezében volt a teljes Alaptanfolyami tananyag – egy olyan könyv, amely segítségével a világ bármely pontján Szcientológia tevékenységbe lehetett kezdeni – a következő lépésen kezdett dolgozni: szcientológusokat képzett ki, akik aztán másokat képeznek ki, eljuttatva így a Szcientológia zászlaját minden kontinensre. E célból belekezdett egy programba mind Londonban, mind Washingtonban, ahol a tárgy alapelveit tanította nagy alapossággal. A cél olyan szcientológusok kiképzése volt, akik nemcsak ülésben tudták használni a techet, de képesek voltak arra is, hogy bárhol bárkinek segítsenek, akivel találkoztak.

Ennek elérésére L. Ron Hubbard felvett egy huszonegy, egyenként félórás előadásból álló sorozatot, amelyben a Szcientológia minden területét érintette, sőt minden alapelvről elmondta, hogy miért és hogyan jöttek létre, továbbá elmagyarázta a teljes mechanikájukat is. Minden előadás egy-egy téma teljes elsajátításának lett szentelve: a kódexekkel, axiómákkal és skálákkal kezdve, ezek gyakorlati alkalmazásáig az élet minden területén.

Íme tehát azok az alapelvek, amelyek létfontosságúak bárki számára, aki arra törekszik, hogy azzá váljon, amit ennek a sorozatnak az utolsó előadásában elképzelt: olyan személlyé, aki ismeri az élet törvényeit, és bármilyen szituáción át tud hatolni a Szcientológia megoldásaival.

« Basics Lectures