L. Ron Hubbard, a New York Times és nemzetközi bestseller író műveinek kiadója

Bevezetés a Dianetikába

Bevezetés a Dianetikába

Bevezetés a Dianetikába

A Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya a legnépszerűbb könyv, amelyet valaha is kiadtak az emberi elméről. Példa nélkül álló igényt teremtett az emberek között arra, hogy személyesen a szerzőtől kapjanak oktatást. Ez L. Ron Hubbard első felvett előadása arról az áttörést jelentő technológiáról, amely elindított egy olyan mozgalmat, amely most átfog minden kultúrát, minden kontinenst, és több mint 50 nyelvet. Íme hát, itt kezdődött el a kaland, a kutatóút a Terra Incognitába – az elmébe.

Tovább
vásárlás
5200 Ft
Ingyenes szállítás Jelenleg ingyenes szállításra alkalmas.
Raktáron Szállítás 24 órán belül
Formátum: CD
Előadások: 1

Videók

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_intro_to_dn_title

További adatok – Bevezetés a Dianetikába

Az emberek ilyen kérdéseket tesznek fel: „Hogy jutott egyáltalán eszedbe a Dianetika?”

Hát, nekem úgy tűnik, hogy ez nem igényelt sokkal többet, mint az a kulturális kérdés, ami most már vagy ötvenezer éve kíséri az Embert: „Mi mozgatja az Embert?” „Miért viselkedik az Ember úgy, ahogy viselkedik?” Ezek a kérdések fellelhetők a legrégebbi írásokban, amelyekkel csak rendelkezünk. – L. Ron Hubbard

1950. május 9-i megjelenését követően a Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya egy csapásra kiadói szenzációvá vált. Azonnal felkerült a New York Times bestsellerlistájára, és ott is maradt 26 egymást követő héten keresztül; kétségtelenül ez volt a legnépszerűbb könyv, amelyet valaha is kiadtak az emberi elméről – és ez a kiváltságos státusa mind a mai napig megmaradt.

A lelkesedés olyan nagy volt, hogy gyakorlatilag egy csapásra majd 750 Dianetika csoport jött létre szerte az Egyesült Államokban, csaknem szó szerint futótűzként terjedő, nagy tömegeket érintő mozgalmat teremtve. Emellett példa nélkül álló igényt teremtett az emberek között arra, hogy személyesen a szerzőtől, L. Ron Hubbardtól kapjanak oktatást. Ezt követően, alig néhány héttel a könyv első kiadása után, a kontinens két partja közt utazva új olvasók tízezreinek tartott előadásokat a felfedezéseiről és ezek alkalmazásáról. Hogy gondoskodjon azokról a még nagyobb tömegekről, akiket másképp reménytelen volt elérni, L. Ron Hubbard hamarosan utasítást adott az előadások hangszalagra vételére, hogy ezek sokszorosításra kerülhessenek, és mindenki számára elérhetőek legyenek.

Így jött el ez az előadás a zsúfolt Municipal Auditoriumban, a kaliforniai Oaklandben. Ma ez képviseli az első felvett, élőszóban elmondott üzenetet a Dianetika áttörést jelentő technológiájáról.

A Dianetika évtizedről évtizedre azóta is világszerte felbukkan a bestsellerlistákon, és ma több tízmillió példánya van forgalomban. Ezenfelül a Dianetika könyv által életre hívott mozgalom hatása ma több mint 50 nyelven a Föld valamennyi kontinensén minden kultúrára kiterjed.

Ahogy L. Ron Hubbard mondja a Dianetika könyvben: „Ön most egy kalandba kezd. Kezelje hát kalandként. És kívánom önnek, hogy soha többé ne legyen ugyanaz az ember!”

Itt kezdődött tehát a kaland, a felfedezőút, amely a Terra Incognitába – az elme birodalmába – vezet.

« The Classics