L. Ron Hubbard, a New York Times és nemzetközi bestseller író műveinek kiadója

Bevezetés a Szcientológia etikába

Bevezetés a Szcientológia etikába

Bevezetés a Szcientológia etikába

Az etika első működő technológiájával új remény virrad az Ember számára, és ez a technológia segít az egyénnek felemelni önmagát az élet lefelé tartó trendjéből a túlélés magasabb síkjára. Ez egy átfogó kézikönyv, amely döntő fontosságú alapokat ad: az Etika és az Igazságszolgáltatás alapjai; Becsület; Létállapotok; Állapotformulák a Zűrzavartól a Hatalomig; az Elnyomás alapjai és kezelése; az Igazságszolgáltatási eljárások, illetve ezek használata a Szcientológia egyházakban. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy felülkerekedjünk azokon a buktatókon, amelyek akadályozzák az életünket és a személyes haladásunkat fel a Hídon a Teljes Szabadságig.

Tovább
vásárlás
12000 Ft
Ingyenes szállítás Jelenleg ingyenes szállításra alkalmas.
Raktáron Szállítás 24 órán belül
Formátum: Hangoskönyv CD-n (Rövidítetlen)
lemez: 9

További formátumok

Keményfedeles 14000 Ft Nagyobb megjelenítés

További adatok – Bevezetés a Szcientológia etikába

A Szcientológia felfedezései, áttörései és technológiája új reményt nyújtanak az Ember számára. Az életünkre alkalmazva ezeket, a szellemi megváltás és szabadság régóta megvalósítani vágyott célja itt és most valósággá válhat.

Az emberek időtlen idők óta prédikálnak annak szükségességéről, hogy a tisztesség, együttérzés és becsületesség elveinek megfelelően éljünk – hogy az őszinteség az egyedüli alap, amelyre maga az igaz élet épül. De bármennyire jól tudta is ezt az Ember ösztönösen, senki sem tudta megmutatni az utat, amelyen ez megvalósítható. Csoda-e ezek után, hogy az etika maga annak tárgyává vált, hogy mit lehet „megúszni”, illetve hogy mi hasznos kizárólag saját magunk számára?
Az ember nem képes olyan világban élni, ahol maga az etika csak átlátszó komédia, és ahol az igazságszolgáltatás a civilizáció megcsúfolásává vált.

Itt van tehát egy vadonatúj nézőpont, egy módszer az egyén számára, hogy javítson az állapotán; a társadalom számára, hogy visszafordítsa a lecsúszását; az Ember számára, hogy olyan magasságokba emelkedjen, amilyenekről álmodott. Ugyanis ez a könyv tartalmazza azokat az áttöréseket, amelyek megértést visznek a helyes és helytelen, jó és rossz, halál és túlélés témaköreibe:

  • Az Etika és az Igazságszolgáltatás alapjai – és az áttörések, amelyek kibogozzák ezeket a régóta összekevert témaköröket.
  • Helyes és Helytelen – és hogyan határozzuk meg, mi a legtöbb jó a legtöbbek számára.
  • A Létezés Állapotai a Zűrzavartól a Hatalomig – és alkalmazandó formuláik, amelyek magának az élőségnek a szabályozó formulái.
  • A Szociális és az Antiszociális Személyiség – és hogyan határoljuk el a rosszat a jótól, és hogyan szabaduljunk meg az elnyomástól az életünkben.
  • A Harmadik Fél törvénye felfedi a konfliktusok valódi okát – továbbá hogy hogyan fedezzük fel, és hogyan távolítsuk el az életünkből.
  • A Szcientológia etikai és igazságszolgáltatási rendszere – az első olyan rendszer, amely nem büntetésen, hanem az igazságon és a józan észen alapul.

Alkalmazza ezt a könyvet az életére, és szélesre tárulnak ön előtt magának a szabadságnak a kapui.

« Audiobooks