L. Ron Hubbard, a New York Times és nemzetközi bestseller író műveinek kiadója

Pénz

Pénz

Pénz

A pénzzel kapcsolatos nehézségekből és aggodalmakból ítélve kevesen vannak tudatában a pénz igazi céljának és funkciójának. L. Ron Hubbard leírja a pénz valódi szerepét az egyének, csoportok és kultúrák túlélésének elősegítésében, és nem másra derül fény, mint arra, hogy a pénz nem annak köszönheti a rossz hírét, hogy használják, hanem annak, hogy visszaélnek vele. Íme tehát egy teljesen új nézőpont, amely eloszlatja a rejtélyt a körül a tárgy és eszköz körül, amelytől mindannyian függünk. És hogy milyen következtetés vonható le mindebből? Hallgassa meg, és tudja meg ön is.

Tovább
vásárlás
5200 Ft
Ingyenes szállítás Jelenleg ingyenes szállításra alkalmas.
Raktáron Szállítás 24 órán belül
Formátum: CD
Előadások: 1

Videók

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_money_title

További adatok – Pénz

Ez az a dolog, amiért mindenki küzd. Ha nem lenne a birtokodban valami, ami után mindenki vágyódik, akkor nem lenne semmilyen játszmád.

És így elérünk jelen társadalmunk egyik legalapvetőbb egyetértéséhez: hogy a pénz olyan valami, ami után mindenki vágyódik, és csak nagyon kevés embernek van belőle. – L. Ron Hubbard

Természetesen mindannyian tudjuk, hogy mi a pénz. De hány olyan ember van, aki valóban megérti a pénz szerepét a társadalomban?

A tárggyal kapcsolatos nehézségekből és aggodalmakból ítélve, kevesen vannak tudatában a pénz igazi céljának és funkciójának. Ebben az előadásban L. Ron Hubbard leírja a pénz valódi szerepét az egyének, csoportok és kultúrák túlélésének elősegítésében. Ahogy lehántja az évszázadok alatt felhalmozódott bonyolultságokat, amelyek célja annak megakadályozása volt, hogy a „belső körön” kívül bárki felfogja a pénz célját és funkcióját, a teljes tárgy kitisztul, és megfelelő megvilágításba kerül. És nem másra derül fény, mint arra, hogy a pénz nem annak köszönheti a rossz hírét, hogy használják, hanem annak, hogy visszaélnek vele. Ha egyszer megértjük, hogy mi az, a pénz elfoglalja a megfelelő helyét, mint egy – habár fontos – elem, amely hozzájárul az egyéni, szervezeti és nemzeti túléléshez.

Íme tehát egy teljesen új nézőpont, amely eloszlatja a rejtélyt a körül a tárgy és eszköz körül, amelytől mindannyian függünk. És hogy milyen következtetés vonható le mindebből? Hallgassa meg, és tudja meg ön is.

« The Classics