L. Ron Hubbard, a New York Times és nemzetközi bestseller író műveinek kiadója

A szervezési tábla és az élőség

A szervezési tábla és az élőség

A szervezési tábla és az élőség

Túlszárnyalva bármilyen megértést, amellyel az Ember korábban a szervezetekről rendelkezett, a szervezési tábla az élet egészét átfogja, megadja a célokat, egyezteti azokat a csoport összes tagja számára, tartalmaz egy beépített rendszert önmaga kijavítására és az ellencélok megállítására – és mindez párhuzamosan halad a Híddal, hiszen az egymást követő alosztályok olyan tudatossági szinteket képviselnek, amelyek egy az egyben megfelelnek az egyén által elérteknek, ahogy felfelé halad a Fokozati táblán. Íme hát Ron legendás előadása, amely felfedi azt a mintát, amellyel megszervezhető maga az élet.

Tovább
vásárlás
5200 Ft
Ingyenes szállítás Jelenleg ingyenes szállításra alkalmas.
Raktáron Szállítás 24 órán belül
Formátum: CD
Előadások: 1

További adatok – A szervezési tábla és az élőség

Az élőség nem más, mint végighaladás egy bizonyos útvonalon egy céltól vezérelve, és úgy, hogy van hová megérkezni.

Leginkább abból áll, hogy elmozdítjuk a csatornában levő akadályokat, szilárdan tartjuk a szegélyeket, figyelmen kívül hagyjuk a zavaró tényezőket, továbbá megerősítjük a csatornában történő haladást, és új lendületet adunk neki. Ez az élet, és ez ez a szervezési tábla. – L. Ron Hubbard

Az időpont 1965. A helyszín Saint Hill. A Saint Hill-i különleges tájékoztató tanfolyam teljes gőzzel halad előre, és ennek eredményeként L. Ron Hubbard kutatásai a technológiát teljesen új szintre emelték. Hogy pontosabban fogalmazzunk, Ron felfedezte a reaktív elme valódi magját, és leírta a teljes anatómiáját. Ez volt az a régóta várt felfedezés, amely lehetővé tette a biztos clearinget. Az eredmény egyrészről a Clearingtanfolyam lett, másrészről pedig a legelső Fokozati tábla, amely minden lény számára lefektette a pontos lépéseket felfelé e szint eléréséig.

Mi több, annak ellenére, hogy mekkora teljesítményt is jelentettek ezek a dolgok, és mit jelentettek minden egyes lény számára, ugyanezek a felfedezések a terjeszkedés problémájára és a bolygószintű Clearré tételre is megadták a választ. Ugyanis a reaktív elme magjában nem mást talált, mint keresztcélokat és csapdákkal telerakott célokat, amelyek az egyén aberrálására szolgáltak. Sőt, mivel egy csoport vagy társadalom nem több, mint a csoportot, illetve társadalmat alkotó egyének összessége, megszületett a megoldás az aberrált csoportokra is, konkrétabban magukra a szervezetekre. E felfedezések olyan átfogó hatásúak voltak, hogy L. Ron Hubbard nem kevesebbet nyújtott át ezután, mint egy Fokozati táblát a Harmadik dinamikára – a Szcientológia szervezési táblát.

Túlszárnyalva bármilyen megértést, amellyel az Ember korábban a szervezetek témájáról rendelkezett, a szervezési tábla az élet egészét átfogja, megadja a célokat, egyezteti azokat a csoport összes tagja számára, tartalmaz egy beépített rendszert önmaga kijavítására és az ellencélok megállítására – és mindez párhuzamosan halad a Híddal, hiszen az egymást követő alosztályok olyan tudatossági szinteket képviselnek, amelyek egy az egyben megfelelnek az egyén által elérteknek, ahogy felfelé halad a Fokozati táblán.

Íme hát L. Ron Hubbard legendás előadása, amely felfedi azt a mintát, amellyel megszervezhető maga az élet.

« The Classic Lectures for Veteran Scientologists