L. Ron Hubbard, a New York Times és nemzetközi bestseller író műveinek kiadója

Szcientológia 0-8: Az alapok könyve

Szcientológia 0-8: Az alapok könyve

Szcientológia 0-8: Az alapok könyve

L. Ron Hubbard minden könyvének, előadásának és egyéb anyagának nélkülözhetetlen kísérője. Ez az Alapok könyve, és olyan létfontosságú adatokat tartalmaz, amelyekre folyamatosan szükség van: a Dianetika és a Szcientológia axiómái; a Faktorok; az összes skála (több mint 150); az Érzékletek és a Tudatossági szintek listái; minden Kódex és Hitvallás és még rengeteg más. A létezés felsőbbrendű törvényei több mint 15 000 oldalnyi írás, 3000 előadás és rengeteg könyv adataiból ebbe az egy kötetbe vannak összesűrítve.

Tovább
vásárlás
14000 Ft
Ingyenes szállítás Jelenleg ingyenes szállításra alkalmas.
Raktáron Szállítás 24 órán belül
Formátum: Keményfedeles
oldalszám: 544

További adatok – Szcientológia 0-8: Az alapok könyve

Szcientológia 0-8: Az alapok könyve L. Ron Hubbard minden könyvének, előadásának és anyagának egyedülálló kísérője, és valójában magának a Szcientológiának a nélkülözhetetlen referenciaműve.

Több mint 3000 előadásból, 20 000 oldalnyi írásból és a Dianetika és Szcientológia könyvek teljes tárházából kivonva ez az egyetlen kötet tartalmazza az elme, a szellem és maga az élet felsőbbrendű törvényeit.

Ezek az axiómák, kódexek és skálák a létezés szemléletes magyarázatai, amelyek az élőség minden spektrumának közvetlen megfigyeléséből származnak. Érvényesek esetekre, emberekre, minden dologra. A tartalomból:

  • Több mint 150 skála, ábra és táblázat, amely a következő témákat öleli fel: a Tónusskála, ARK, MEST, Érzékletek, a Logika, Gondolat, Emóció és Erőfeszítés, Ok és Okozat, Felelősség, Tudatosság, Tudóság, a Lenni, Tenni és Birtokolni, a Teremtés és Pusztítás, Havingness, Test és sok egyéb téma.
  • Minden Kódex és Hitvallás, beleértve az Auditorkódexet, a Szcientológus kódexet, a Becsületkódexet, Az igaz csoport tagjának hitvallását, a Jó és hozzáértő vezető hitvallását és A Szcientológia Egyház hitvallását.
  • A Q-k (Prelogikák) és a Logikák.
  • A Faktorok.
  • A Dianetika és Szcientológia minden Axiómája.
  • Az emberi értékelés Hubbard-féle táblázata és a Viselkedések táblázata.
  • A dinamikák.
  • A dichotómiák.
  • Az 57 emberi érzéklet.
  • És még sok más, amit sehol másutt nem lehet megtalálni – minden itt van.

A Szcientológia 0-8 tartalmazza azokat a legalapvetőbb dolgokat, amelyektől a létezés minden része függ, amelyekre a Teljes szabadsághoz vezető út épül, és amelyek segítségével te is elérheted ennek a szabadságnak a teljes kiterjedését.

« Basics Books