L. Ron Hubbard, a New York Times és nemzetközi bestseller író műveinek kiadója

Szcientológia 8-80

Szcientológia 8-80

Szcientológia 8-80

Az emberi gondolat elektronikájának és minden lény energiajelenségeinek első magyarázata. Felfedezhetjük benne, hogy hogyan tükröződnek még a mozgás fizikai univerzumbeli törvényei is egy lényben, nem is szólva az aberráció elektronikájáról. Íme a kapcsolat a théta és a MEST között, hogy mi az energia, és hogy hogyan teremtjük. Ez a jelentős felfedezés tárta fel a thetán áramlásainak témáját, és ma is ezt alkalmazzák minden auditálási processzben. A könyv címében a „8-8” jelentése: Végtelen–Végtelen, a „0” pedig a statikumot, a thétát képviseli. A könyvben szó van az Emóció hullámhosszairól, az Esztétikáról, a Szépségről és Csúnyaságról, a Beáramlásról és Kiáramlásról, valamint a Nulla alatti Tónusskáláról – amely csak a thetánra érvényes.

Tovább
vásárlás
8600 Ft
Ingyenes szállítás Jelenleg ingyenes szállításra alkalmas.
Raktáron Szállítás 24 órán belül
Formátum: Keményfedeles
oldalszám: 208

További formátumok

Hangoskönyv CD-n 8600 Ft Nagyobb megjelenítés

További adatok – Szcientológia 8-80

A Szcientológia 8-80 az emberi gondolat és beingness elektronikájának első magyarázatát tárja elénk, bemutatva, hogy a mozgás fizikai univerzumbeli törvényei miként működnek minden lényben. Itt található ezenkívül két korszakalkotó előrelépés, a „Fekete-fehér” és a „Fogalomprocesszing” – általuk százával, ezrével lehet leküzdeni és megszüntetni a fakszimiléket. Néhány nevezetes felfedezés a könyvből:

  • Az Életstatikum leírása és tulajdonságai; hogyan működik tükörként, és hogyan készít felvételt a fizikai univerzumból származó benyomásairól.
  • A Hullámhosszak Tónusskálája és az Esztétika mindenható szerepe egy lény rabszolgává tételében és felszabadításában.
  • A Dichotómiák (a létezés ellentétpárokba állított tényezői) – leírásuk és auditálás során való használatuk energia létrehozására.
  • A Bracketek, illetve az áramlások oka és használatuk az auditálásban – vonatkozik lényegében minden processzre és annak mögöttes okára, hogy miért működnek a processzek.
  • A Nulla alatti Tónusskála, amely csak a thetánra vonatkozik, nem pedig a thetán plusz a MEST-teste elegyére.
  • Testek – miért tapadnak a lények egy testhez, és miért gondolják magukat testnek.
  • És Az energia különböző megnyilvánulásai, egy olyan alapvető hiba felfedezésével, amely már az elektromosság első felhasználása óta megvan az elemi elektromosságtanban – ennek csúcspontját egy matematikai képlet jelenti, amely leírja az életforrás energiáját.
« Basics Books