L. Ron Hubbard, a New York Times és nemzetközi bestseller író műveinek kiadója

A Szcientológia és a hatékony tudás

A Szcientológia és a hatékony tudás

A Szcientológia és a hatékony tudás

Miután felfedezte az első olyan technológiát, amely a megfigyelésre vagy – még konkrétabban – a konfrontálásra épül, L. Ron Hubbard megtartotta azt a sorsfordító előadást, amely bemutatja a képzési drillek (TR-ek) elengedhetetlen fontosságát. Itt található meg az áttörés, amely az edző legfőbb feladatát egyetlen szóban összegzi: Csináld! Ezenfelül ebben a kiemelkedő előadásban arról, hogy mit is jelent a konfrontálás az Ember számára, L. Ron Hubbard felfedi a Szcientológiában létező egyetlen, állandóan hangsúlyozott dolgot, és ezzel az utat a teljes tudáshoz.

Tovább
vásárlás
5200 Ft
Ingyenes szállítás Jelenleg ingyenes szállításra alkalmas.
Raktáron Szállítás 24 órán belül
Formátum: CD
Előadások: 1

További adatok – A Szcientológia és a hatékony tudás

A megfigyelés egyszerűsége és maga, csak maga a kommunikáció egyszerűsége az, ami működőképes, és az Embert a legmélyebb szintről felviszi a csúcsra. És az egyetlen dolog, amit tanítani próbálok nektek, hogy nézzetek. – L. Ron Hubbard

Az Ember kétezer-ötszáz éven keresztül egy bonyolult labirintus foglya volt. Az eredetéről szóló bonyolult mítoszoktól a működésképtelen pszichoterápiákig erőfeszítései a kivezető út megtalálására kivétel nélkül kudarcot vallottak. Sőt, mivel nem volt hajlandó egyszerűen ránézni az Emberre, hogy felfedezze, mivel is áll szemben, azok a rendszerek, amelyeket mégis kifejlesztett, még nyilvánvalóbbá tették kudarcukat azzal, hogy azt állították, hogy az egyént lehetetlen magasabb állapotba emelni. Ennek következtében egy olyan technológia sem akadt, amely maradandó szabadságot hozott volna akár csak egy emberi lény számára is.

A színlelt tudás oly hosszú ideje uralkodó hagyománya után a Szcientológiában fellelhető hatékony tudás egyedülálló az univerzumban, valami különlegeset, egyedülállót és újat képvisel ezen a bolygón. Mivel a Szcientológia nem csupán azt teszi lehetővé az egyén számára, hogy teljes tudóságot érjen el önmagáról és az életről, de ezt a tudóságot az első olyan technológia teszi elérhetővé, amely a megfigyelésre vagy – még konkrétabban a – konfrontálásra épül.

Íme tehát L. Ron Hubbard történelmi jelentőségű előadása, amely felfedi a képzési gyakorlatok (TR-ek) döntő fontosságát. Itt található meg az áttörés, amely az edző legfőbb feladatát egyetlen szóban összegzi: Csináld!

Ezenfelül ebben a kiemelkedő előadásban arról, hogy mit is jelent a konfrontálás az Ember számára, L. Ron Hubbard felfedi a Szcientológiában létező egyetlen, állandóan hangsúlyozott dolgot, és ezzel az utat a teljes tudáshoz.

« The Classic Lectures for Veteran Scientologists