L. Ron Hubbard, a New York Times és nemzetközi bestseller író műveinek kiadója

Túlélés és pusztulás

Túlélés és pusztulás

Túlélés és pusztulás

Ahogy paradicsompalántái 6 méter magasba kúsztak fel, a szakértők egyetértettek abban, hogy L. Ron Hubbard kutatása „az összes növénytermesztő számára mérhetetlen jelentőségű felfedezést” képvisel. Ám az igazi történet sokkal nagyobb szabású. L. Ron Hubbard újra megvizsgálta a Létezés Alapelvét (Túlélni!), és olyan felfedezésre jutott, amelynek rengeteg következménye van. Íme egy új megértés azokról az alapvető posztulátumokról, amelyek közvetlen hatással vannak az egyén teljes szabadsághoz vezető útjára, és ezzel egy időben megnyitják a kapukat a bolygó Clearré tétele előtt.

Tovább
vásárlás
5200 Ft
Ingyenes szállítás Jelenleg ingyenes szállításra alkalmas.
Raktáron Szállítás 24 órán belül
Formátum: CD
Előadások: 1

További adatok – Túlélés és pusztulás

De a továbbélés megkívánja, hogy a személy behatoljon a rejtélyekbe, amelyek miatt visszakozik. És a legfantasztikusabb rejtély közülük az a rejtély, hogy: „Túléljek? Vagy elpusztuljak?”
– L. Ron Hubbard

Az angliai Saint Hill Manorban lévő üvegházában L. Ron Hubbard a kertészvilág figyelmének középpontjába került. Ahogy paradicsompalántái 6 méter magasba kúsztak fel, uborkái pedig görögdinnye méretűre nőttek, a szakértők egyetértettek abban, hogy a kutatása „az összes növénytermesztő számára mérhetetlen jelentőségű felfedezést” képvisel. A világsajtó hamarosan rákapott a dologra, és a földeken észrevétlenül zajló drámákról kezdett beszélni: „A növények aggódnak, és fájdalmat éreznek.” Ennek ellenére fogalmuk sem volt róla, hogy miről is van szó valójában.

Hiszen az igazi történet sokkal nagyobb szabású, és a gyökerei ennél sokkal mélyebbre nyúlnak. Újra megvizsgálva a Létezés Alapelvét (Túlélni!), L. Ron Hubbard olyan felfedezésre jutott, amelyet így írt le: „Olyan primitív módon egyszerű, hogy egész idő alatt mind tudtátok.” Ennek ellenére óriási felfedezésről van szó, amelynek rengeteg következménye van. Íme hát egy új megértés az alapvető posztulátumokról, amelyek közvetlen hatással vannak az egyén szabadsághoz vezető útjára, ugyanakkor megnyitják a kapukat a bolygószintű Clearré tétel előtt is. Szó szerint.

« The Classic Lectures for Veteran Scientologists