L. Ron Hubbard, a New York Times és nemzetközi bestseller író műveinek kiadója

A Szcientológia orgjaitok, és amit ezek értetek tesznek

A Szcientológia orgjaitok, és amit ezek értetek tesznek

A Szcientológia orgjaitok, és amit ezek értetek tesznek

A cél ugyanaz marad, ami mindig is volt – minden egyes lényt Clearré tenni a Földön. És bár a technikai eljárásmódok régóta léteznek, egy ilyen nagyszabású vállalkozáshoz valami másra is szükség van. Konkrétan azokra az eszközökre, amelyek biztosítják, hogy amit az auditorok a preclearjeiknek szolgáltatnak, az a pontos, helyes technológia legyen. Ebben a kulcsfontosságú előadásban, amely arról szól, hogy a Szcientológia szervezetek miként látják el mindennél fontosabb kötelességeiket, L. Ron Hubbard nem csupán a technológia és a szervezetek közötti létfontosságú kapcsolatot világítja meg, de bemutatja, hogy ezen keresztül hogyan lehetséges a világ Clearré tétele.

Tovább
vásárlás
5200 Ft
Ingyenes szállítás Jelenleg ingyenes szállításra alkalmas.
Raktáron Szállítás 24 órán belül
Formátum: CD
Előadások: 1

További adatok – A Szcientológia orgjaitok, és amit ezek értetek tesznek

Nagyon sokáig az volt a célom, hogy képes legyek bármelyik emberi lénynek azt mondani a Földön, hogy elmehet akármelyik Szcientológia szervezethez, legyen az akár egy központ vagy egy városi kirendeltség vagy egy központi szervezet… hogy meglegyen a lehetősége besétálni a bejárati ajtón, és némi auditálás után – nos, még egy ködös auditálási óraszámot is mondhatnánk – Clearként lépni ki azon az ajtón. – L. Ron Hubbard

Ahogy a Szcientológia minden eddiginél szélesebb körben terjed a bolygón, a célja ugyanaz marad, ami mindig is volt – minden egyes lényt Clearré tenni a Földön. És bár a cél eléréséhez szükséges technikai eljárásmódok régóta léteznek, egy ilyen nagyszabású vállalkozáshoz valami másra is szükség van. Konkrétan azokra az eszközökre, amelyek biztosítják, hogy függetlenül attól, hogy az ülést Los Angelesben, Londonban, Johannesburgban vagy Keokukban végzik, amit az auditorok a preclearjeiknek szolgáltatnak, az a pontos, helyes technológia legyen, a HCOB-kben leírt utolsó betűig bezárólag megfelelően alkalmazva.

E duplikációs szint elérésének szükségessége rávilágít a Szcientológia szervezetek kiemelkedő fontosságára. Ugyanis a feladatuk sikeres végrehajtásán múlik, hogy az Ember szabad lesz-e. Ebben a kulcsfontosságú előadásban, amely arról szól, hogy az orgok miként látják el mindennél fontosabb kötelességeiket, L. Ron Hubbard nem csupán a technológia és a szervezetek közötti létfontosságú kapcsolatot világítja meg, de bemutatja, hogy ezen keresztül hogyan lehetséges a világ Clearré tétele.

« The Classic Lectures for Veteran Scientologists